Bilete Stuttgart: SOLD OUT Concert Andra Traditional 2 - 6 apr, ora 19:30 - Glaspalast Sindelfingen

Stuttgart: SOLD OUT Concert Andra Traditional 2

Glaspalast Sindelfingen, Stuttgart

sâmbătă, 6 aprilie, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Andra, o nouă surpriză pentru fani! Turneul Tradițional 2 ajunge si la Stuttgart, Germania.

Tradițional 2, cel mai așteptat spectacol românesc, debutează pe 6 aprilie, la Stuttgart, Germania. Andra revine cu superproducția artistică bazată pe muzică tradițională românească, după succesul fulminant al „Tradițional”, tot cu susținerea orchestrei Frațiilor Advahov. Aproape 100.000 de spectatori au văzut una dintre cele 15 reprezentații live, toate sold-out, susținute atât în România, cât și în Italia și în Marea Britanie. În 2023, publicul se va putea bucura de o nouă versiune a conceptului, cu piese noi și invitați speciali care vor oferi o experiență completă.
 
„Sunt mândră de faptul că am reușit să creez acest spectacol de succes și sper ca Tradițional 2 să fie prilejul unei noi reuniuni cu iubitorii de muzică populară și nu numai. Nostalgici sau nu, fiecare va găsi ceva pe placul său în acest concept gândit pentru toate vârstele și toate gusturile. Vă aștept cu drag la Tradițional 2”, a spus Andra.
 
Tradițional 2 în cifre 

2 ore de muzică live, de la muzică populară, la pop și influențe rock sau hip-hop, “Tradițional 2 “este un show pentru toate gusturile
 
O echipă de 150 de persoane lucrează la această superproducție, unică în România: de la regizor, scenograf, scenarist, muzicieni, tehnicieni, până la costumieri, stiliști și make-up artists.